Χίου 70, Αγία Παρασκευή
210 60 90 960
info@papanikos-driving.gr
Δευτέρα-Παρασκευή /10:30-13:30 17-30-20:30
Επικοινώνησε τώρα!

Η Σχολή Οδηγών

Ιστορικό και Φιλοσοφία

Η Σχολή Οδηγών Παπανίκος στην Αγία Παρασκευή ιδρύθηκε το 2008 από ανθρώπους που διέθεταν πολυετή πείρα στον χώρο και αποφάσισαν ότι είχαν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να ξεκινήσουν την δική τους σχολή.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τις άλλες σχολές είναι ότι το κύριο μέλημα μας δεν είναι μόνο πως θα περάσουν οι υποψήφιοι τις εξετάσεις, αλλά πως θα μάθουν να οδηγούν σωστά.

Για αυτό και διευκολύνουμε τους μαθητές μας με οποιοδήποτε τρόπο απαιτείται: με ευέλικτες ώρες για την διενέργεια των μαθημάτων και με την πραγματοποίηση μαθημάτων με τα αυτοκίνητα των υποψηφίων, ώστε να εξοικειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

phoca_thumb_l_papanikos01
Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμός

Η Σχολή μας έχει έδρα στην Αγία Παρασκευή, στην διασταύρωση των οδών Χίου και Κίμωνος στο ισόγειο. Βρισκόμαστε σε σημείο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση με τη χρήση του Μετρό (στάση Χαλανδρίου). Αλλά και η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι εύκολη, καθώς η περιοχή δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα με το παρκάρισμα.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που θα ικανοποιήσουν τις σημερινές απαιτήσεις:

  • Αίθουσα θεωρίας, στην οποία διεξάγονται τα θεωρητικά μαθήματα οδήγησης
  • Χώρο με υπολογιστές για την διενέργεια των προπαρασκευαστικών εξετάσεων και μαθημάτων μέσω υπολογιστή
  • Έναν ολόκληρο κινητήρα αυτοκινήτου, ώστε να αποκτούν οι μαθητές άμεση επαφή με τα τμήματα του αυτοκινήτου που πρέπει να γνωρίζουν.

 

Για την διενέργεια των μαθημάτων οδήγησης, η Σχολή μας διαθέτει ένα Toyota Yaris και 3 καινούργιες μηχανές, όλων των απαιτούμενων κυβικών.

Για τα μαθήματα μεγαλύτερων κατηγοριών (λεωφορεία, φορτηγά, νταλίκες κλπ), η Σχολή έχει σχηματίσει ένα δίκτυο συνεργασιών ώστε να δίνει στους υποψηφίους τη δυνατότητα να μαθαίνουν πάνω σε όσο το δυνατόν καλύτερα οχήματα.

Ποια είναι η διαδικασία για να πάρω δίπλωμα?

Αρκούν 6 βήματα για να αποκτήσεις το δίπλωμα σου!

Οι μετρήσεις μας

100 %
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
100 %
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
50000 +
ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
6000 +
ΜΑΘΗΤΕΣ
Βάλε Μπρος!
Έλα στην σχολη οδηγών Παπανίκος Ηλίας και μάθε να οδηγάς σωστά!